Gå direkt till innehåll
Ansiktsmålning, ponnyridning, tipsrunda och hoppborg är några av alla aktiviteter som erbjuds på Äggjakten i Brunnsparken 2024
Ansiktsmålning, ponnyridning, tipsrunda och hoppborg är några av alla aktiviteter som erbjuds på Äggjakten i Brunnsparken 2024

Pressmeddelande -

Laddat för familjefest i Brunnsparken på årets äggjakt

Onsdagen den 3 april är det äntligen dags för årets välbesökta Äggjakt vid Brunnshallarna i Ronneby. Eventet arrangeras av Fritidsgårdarna i Ronneby Kommun.

Eventet öppnar för besök 9.30 och håller på fram tills 15.00. Mellan äggjakterna kommer det erbjudas flera roliga aktiviteter för hela familjen. Det kommer bl.a finnas ansiktsmålning, ponnyridning, hoppborg för de minsta, besök av biblioteksbussen, tipsrunda, tävlingar och andra roligheter. Naturum och Kallvattenkuren slår också upp sina portar för besök. På plats finns det även möjlighet att köpa korv och dryck, samt så kommer Mandeltårtans kiosk vara öppen.

Äggjakt
Första äggjakten
10.00-11.30 för barn 0-6 år

Andra äggjakten
12.30-14.00 för barn 7-15 år

Äggjakterna går ut på att barnen går in på ett avgränsat område och plockar på sig 2st färgglada trä-ägg som sedan växlas in mot godis i ”Hönshuset”. Bland alla färgglada ägg kommer det finnas 6st guldägg gömda. Den som hittar ett sådant kan byta in det mot en lite större godisöverraskning.

I samband till eventet kommer Centrumbiografen hålla i gratis filmvisning av Håkan Bråkan 2. Platser kan bokas på Centrumbiografens hemsida från och med den 29 mars. Under äggjakten kommer även snacksbiljetter lottas ut till de som har bokat plats på biovisningen.

- Vi ser fram emot ännu en äggjakt tillsammans med alla härliga aktörer och besökare. Vi håller tummarna för fint väder och mycket skratt tillsammans,
säger Elin Johansson, Fritidsledare Brukets Fritidsgård

Kontaktperson

Elin Johansson
Fritidsledare
Fritidsgården Bruket
Ronneby kommun
elin.johansson3@ronneby.se
Tel:0766-489342

Ämnen

Kategorier

Regioner


Ronneby kommun har cirka 29.400 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.