Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny förvaltningschef för Teknik-, Fritid- och Kulturförvaltningen utnämnd

2023-02-13. Nu står det klart att Anna Hinseäng fortsätter i rollen som förvaltningschef för Teknik,- Fritid- och Kulturförvaltningen i Ronneby. Kommunstyrelsens personalutskott tog beslutet på dagens sammanträde i enighet.

Sedan årsskiftet har Anna Hinseäng haft rollen som tf förvaltningschef. Hennes tillförordnade som förvaltningschef för Teknik-, Fritid- och Kulturförvaltningen sträcker sig som brukligt inom Ronneby kommun över fyra år. Tidigare har Anna under 6 år haft uppdrag som mark- och exploateringschef inom Ronneby kommun.

-Jag är tacksam för förtroendet att få fortsätta i rollen som förvaltningschef. Det är en spännande och viktig verksamhet med många duktiga medarbetare som jag ser framemot att lära känna bättre, säger Anna Hinseäng, förvaltningschef Teknik-, Fritid- och Kulturförvaltningen.

Den tidigare förvaltningschefen Anders Karlsson avslutar sin anställning inom Ronneby kommun till sommaren.

-Jag önskar Anders lycka till med sina framtida uppdrag och välkomnar Anna ombord som förvaltningschef, säger kommundirektör Carl-Martin Lanér.


Kontakt:

Carl-Martin Lanér
kommundirektör

Telefon: 0457-61 81 13
E-post: carlmartin.laner@ronneby.se

Ämnen

Regioner


Ronneby kommun har cirka 29.400 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.