Gå direkt till innehåll
I morgon lördag, den 16 oktober, inviger Ronnebyhus sin första nybyggda fastighet på länge. Nästan samtliga 84 lägenheter är uthyrda.
I morgon lördag, den 16 oktober, inviger Ronnebyhus sin första nybyggda fastighet på länge. Nästan samtliga 84 lägenheter är uthyrda.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan - Ronnebyhus inviger sitt första helt rökfria nybygge på Kilen

I morgon lördag, den 16 oktober, klockan 11.00 inviger Ronnebyhus sitt första nybygge på länge - en fastighet bestående av 84 lägenheter på Kilenområdet som dessutom är helt rökfri. 

- Fastigheten är miljöcertifierad och innergården är skapad med bland annat nyttoväxter som jordgubbar, äpple och med insektshotell, säger Marie Claesson, koordinator på Ronnebyhus.

Media hälsas välkommen att närvara på invigningen. Ronnebyhus VD Peter Persson invigningstalar och klipper band. Det bjuds på snittar, bubbel och mingel.


Plats: Kilenområdet (Fridhemsvägen 11, Ronneby)
Datum: Lördagen den 16 oktober
Tid: Kl. 11.00

Närvarande under invigningen:
 Peter Persson, VD Ronnebyhus, Ida Karlsson, fastighetschef, Mats Du-bar, projektledare för bygget, Stefan Johansson, byggentreprenören Peab.

Kontakt: Marie Claesson, koordinator på ekonomi och marknad, Ronnebyhus.
Tel: 0457-61 70 65
E-post: marie.claesson@ronnebyhus.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Ronneby kommun har cirka 29.400 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.